Εθνομηδενισμός στον Καραγκιόζη


ΕΘΝΟ- ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ αερολογούντες , δήθεν, ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΕΣ << ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΚΤΕΣ >>, που θέλουν να κατευθύνουν ιδεολογικά το λαικό θέαμα του Καραγκιόζη , εκεί που τους βολεύει, δηλαδή σε μια πολιτικοποίηση, που εξυπηρετεί τις κομματικές , της σημερινής κυβέρνησης, και άλλες επιδιώξεις τους, και με έναν άθλιο ψευδο-ιδεολογικό μανδύα, όπου η αθάνατη ελληνική, και γνήσια επαναστατική, λεβεντιά των ηρωικών έργων, είναι πατριδοκαπηλία !, και εθνικισμός !, και όλοι εμείς που τα αγαπάμε αυτά τα έργα, το λιγότερο οπισθοδρομικοί και το πιο πάνω…φασίστες !

Τι λέτε ωρέ!!!

Στην …πανίδα του ελληνικού Καραγκιόζη, δυστυχώς, επικρατεί γενικά η αμορφωσιά, καθότι σήμερα κατακλύζεται από μία αστοιχείωτη πιτσιρικαρία, που δεν ξέρει να γράψει σωστά , ούτε το όνομα της, και που έχει παρατήσει ακόμη και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, νομίζοντας, ότι βρήκε εύκολο…μεροκάματο…

Λίγοι , επίσης, καταλαβαίνουν, το τι σημαίνει έθνος, ινστρούκτορας, και εθνο- μηδενισμός, για αυτό και είναι εύκολο για κάποια λίγο πιο μορφωμένα σαίνια, να αερολογούν, κατευθύνοντας τους αφελείς και τους αμόρφωτους,….

ΠΟΥ;
ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ…
ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ…
Στο παρελθόν, στην ελληνική παράδοση, μέχρι και την περίοδο του «πατριωτικού» ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου της δεκαετίας του ’80, η κοινωνική ευαισθησία ήταν πάντα συναρτημένη με τον πατριωτισμό και την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων –τουλάχιστον από την… Επανάσταση του ’21 και μετά. Πιο πρόσφατα, στην Κατοχή, το ΕΑΜ εξέφρασε ακριβώς αυτήν τη σύνθεση των παραμέτρων της ελληνικής ιδιοπροσωπίας: Κοινωνική δικαιοσύνη και ελεύθερη πατρίδα ήταν οι δύο βασικοί πυλώνες της ιδεολογίας του. Επιγενέστερα, ακόμα και η Ένωση Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου θα συνδυάζει την κοινωνική πολιτική με την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων , π.χ., στο Kυπριακό. Όπως έχουμε επαναλάβει πολλές φορές, ακόμα και η μήτρα των εθνικομηδενιστικών ρευμάτων στην Αριστερά, το ΚΚΕ εσωτερικού, είχε παρ’ όλα αυτά ως σύμβολό του την ελληνική σημαία μαζί με το σφυροδρέπανο.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, όλα αυτά ανατράπηκαν, … ΚΑΙ, ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, Η ΡΕΠΟΥΣΗ, Ο ΦΙΛΗΣ, και ένας εσμός επικίνδυνων για τον τόπο και την λαική του παράδοση , πολιτικάντηδες, οι οποίοι και συν-επικουρούνται από πλειάδα, σε κάθε επί μέρους τομέα του πολιτισμού, υποκείμενα, σαν τον Μπαλτά, κλπ., που φωνάζουν , αρθρογραφούν, και προβάλλουν έντεχνα τον οργανωμένο εθνο-μηδενισμό και την αναθεώρηση της πραγματικής μας ιστορίας, άρα και του ίδιου του Καραγκιόζη,…
Και ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ 1 ΚΙΝΔΥΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ, γιατί, αυτό ούτε καν γίνεται αντιληπτό από την πλειοψηφία των ίδιων των καραγκιοζοπαικτών,..

Στο ιδεολογικό πεδίο, κύρια μέριμνά μας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΛΟΙΠΟΝ, η αποδόμηση των εθνοαποδομητών και του εθνομηδενισμού που κυριαρχεί σταδιακά στον χώρο της διανόησης και του πολιτισμού, και , δυστυχώς, και του Καραγκιόζη . Παραδειγματική υπήρξε η αντίθεσή , κάποιων εξ ημών, στο αισχρό βιβλίο της Ρεπούση και γενικότερα στην αποδόμηση της ελληνικής ιστορίας, που απεργάζονται από κοινού οι ΜΚΟ του Σόρος και οι ψευδο - αριστεροί.
<br. ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, όπου βρήκαν πόρτα και μπήκαν , απαράδεκτοι και επικίνδυνοι άνθρωποι, με τις ευλογίες κάποιων, καραγκιοζοπατέρων….
Το κυρίαρχο πρόσημο του νέου πολιτιστικού κινήματος , του οποίου το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ, είναι πολύ σημαντικό τμήμα του, για την Ελλάδα, που ονειρευόμαστε, και για την οποία παλέψαμε, επί δεκαετίες, είτε θα είναι ο προοδευτικός πατριωτισμός, και ο ουμανιστικός διεθνισμός, είτε δεν θα είναι τίποτα,…

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ…
Ο Καραισκάκης, ο Κατσαντώνης, και ο Διάκος, αλλά ακόμη και ο Μπεκιάρης, που πράγμα μοναδικό, είναι ολοζώντανες φιγούρες, στον ελληνικό Καραγκιόζη, πρέπει να μας δείχνουν τον δρόμο, και στα δύσκολα χρόνια που περνάμε, και σε αυτά που θα έρθουν,…

Κ.ΣΤ.ΤΣΙΠΗΡΑΣ
26-9-2017
ΥΓ. οι φωτογραφίες που αναρτώ, μου δόθηκαν από τον Γ.Χαρίδημο, το 1974, για να τις παραδώσω , σε όλο τον ελληνικό λαό , και όχι σε κάποιους σχιζοφρενείς συλλέκτες , που κλέβουν ατιμωρητεί, τους καραγκιοζοπαίκτες, μου το παρέδωσε, λοιπόν, ο αείμνηστος και εξαιρετικός άνθρωπος, σε αντίθεση με τον πατέρα του, Γ.Χ., μαζί με ένα βιογραφικό του σημείωμα, το οποίο ένας απαράδεκτος, που παριστάνει τον καραγκιοζοπαίκτη, μου είπε κάποτε , ότι δήθεν το…έκλεψα από την αδελφή του !!!

 
ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ

1. ΟΜΑΔΑ ΓΕΩΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Σ.ΟΛ.ΑΡ.

2. ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

3. ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΣΤΕΓΩΝ

4. ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΦΥΣΗ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ"

5. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

6. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

7. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΔΙΜΗΝΟΥ 

1. Κυριακή 5-11-2017, Παλιοβούνα Λουτρακίου, με κατάβαση, και γεωβιολογικές μετρήσεις, στην Λίμνη Βουλιαγμένης, και στο Ηραίον, ώρες πορείας 4,30 .

2. Κυριακή 19-11-2017, πεζοπορική διάσχιση Κηφησιάς.

3. Κυριακή 3-12-2017, Θερμοπύλες, το μονοπάτι του Εφιάλτη, 5 ώρες πεζοπορία.

4. Κυριακή 17-12-2017, αρχαία και σύγχρονη Ελευσίνα, και …ελευσίνια…μυστήρια!

Σας περιμένουμε όλες και όλους.

Δηλώσεις συμμετοχής, στην σελίδα στο φέις- μπούκ, της ΟΜΑΔΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ.

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec