Βραβευμένες φωτογραφίες

5 ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, και διεθνείς φωτογραφικούς διαγωνισμούς, αλλά και πολύ- δημοσιευμένες φωτογραφίες μου.

Φωτογραφία 2η.
Ο σκιοπαίκτης, και η … σκιά του ΟΡΕΣΤΗ, του καλύτερου έλληνα καραγκιοζοπαίκτη των δεκαετιών του ’70 και του ’80, μαζί με τον ΜΑΝΘΟ ΑΘΗΝΑΙΟ, και τον ΘΑΝΑΣΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ !
Ιστορική φωτογραφία, που τραβήχτηκε, πριν από ακριβώς 40 χρόνια,…
Ο καραγκιοζοπαίκτης αυτός, και φίλος μου , έχει φύγει, από τον μάταιο τούτο κόσμο, πριν από 20 χρόνια.
Η φωτογραφία αυτή, έχει πολλαπλά βραβευτεί, για την γωνία λήψης, τον φωτισμό του θέματος, και την αποτύπωση της έντασης, εν ώρα παραστάσεως, του μέγιστου καλλιτέχνη…

Κοσμεί μάλιστα, το Μουσείο Λαικής Τέχνης από όλον τον κόσμο, στο Σαν Φρανσίσκο, στην Καλιφόρνια, αλλά και έχει δημοσιευθεί, στο εξαιρετικό αμερικανικό περιοδικό PHOTOGRAPHY, αλλά και στο ελληνικό περιοδικό ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ, που σήμερα δεν υπάρχει, και το οποίο εξέδιδε, ο Σταύρος Μωρεσόπουλος, την δεκαετία του ’70, οπότε και συνόδευσε ένα άρθρο μου, αφιέρωμα, στην φωτογράφιση του ελληνικού Καραγκιόζη, με δικές μου φωτογραφίες.

Εκτέθηκε μάλιστα σε 4 ατομικές εκθέσεις μου, φωτογραφίας, στην Θεσσαλονίκη, το 1978, στην Αθήνα, το 1980, στην Γενεύη, το 1996, και στην Πάτρα, το 2002, και περιλήφθηκε και στα 2 βιβλία, που έχω εκδόσει, μέχρι στιγμής !, για τον ελληνικότατο Καραγκιόζη, τσαντίζοντας κάποια σημερινά και ατάλαντα τσογλάνια, που παριστάνουν, τους καραγκιοζοπαίκτες , και οι οποίοι, και με συμπαθούν… ιδιαίτερα, για την καθόλα τεκμηριωμένη θεατρική κριτική, που τους κάνω, και την οποία, δυστυχώς, κανένας άλλος, δεν μπορεί, σήμερα, να κάνει, στην Ελλάδα,…

Κ.ΣΤ.ΤΣΙΠΗΡΑΣ
24-1-2016
ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ

1. ΟΜΑΔΑ ΓΕΩΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Σ.ΟΛ.ΑΡ.

2. ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

3. ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΣΤΕΓΩΝ

4. ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΦΥΣΗ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ"

5. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

6. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

7. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΔΙΜΗΝΟΥ 

1. Κυριακή 5-11-2017, Παλιοβούνα Λουτρακίου, με κατάβαση, και γεωβιολογικές μετρήσεις, στην Λίμνη Βουλιαγμένης, και στο Ηραίον, ώρες πορείας 4,30 .

2. Κυριακή 19-11-2017, πεζοπορική διάσχιση Κηφησιάς.

3. Κυριακή 3-12-2017, Θερμοπύλες, το μονοπάτι του Εφιάλτη, 5 ώρες πεζοπορία.

4. Κυριακή 17-12-2017, αρχαία και σύγχρονη Ελευσίνα, και …ελευσίνια…μυστήρια!

Σας περιμένουμε όλες και όλους.

Δηλώσεις συμμετοχής, στην σελίδα στο φέις- μπούκ, της ΟΜΑΔΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ.

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec