Ανατιναγμένο Διαμέρισμα στον Πειραιά

1984-2017
33 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΝ ΓΕΩΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ...
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 5η.
ΑΝΑΤΙΝΑΓΜΕΝΟ (...) ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ,... ΧΡΟΝΟΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ 2007.
2 νέοι σε ηλικία συνάδελφοι μηχανικοί, με καλούν να μετρήσω το σπίτι τους, κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Πειραιά. Περνούν ένα δράμα. Έχουν 2 παιδάκια, το ένα πάσχει από λευχαιμία,... Και , έχουν περάσει , το εξίσου τρομακτικό, να δούν το διαμέρισμα τους, σε μία πολυκατοικία, να ... ανατινάσσεται, και να καταστρέφεται ολοσχερώς,...
Μετά απο εκατοντάδες μετρήσεις, αφιλοκερδώς, σε ολόκληρη την Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί, κάτι τέτοιο,...
Τυπικό παιδικό υπνοδωμάτιο, με 2 κρεβατάκια.
Στο ένα δεν υπάρχει ιδιαίτερη γεωμαγνητική ακτινοβολία, και σύγκλιση και πύκνωση , του δικτύου των γραμμών Χάρτμαν, στο άλλο, εκεί που ασθένησε το καημένο το παιδάκι, γίνεται, κυριολεκτικά χαμός,... Ναί, στο ίδιο υπνοδωμάτιο.
Και πάμε στην πρωτοφανή ανατίναξη του διαμερίσματος.
Ποιητικό αίτιο, κατ' Αριστοτέλη, η διαφυγή, απο το αποχετευτικό δίκτυο , του κτιρίου, ποσότητας του εύφλευκτου διοξειδίου του θείου.
Τελικό, πάλι κατ' Αριστοτέλη αίτιο, σπινθήρας, που προκλήθηκε....
.... Απο την τεράστια ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, που δεν υπήρχε μόνο σε αυτό το διαμέρισμα, αλλά στην μία πλευρά της πολυκατοικίας αυτής, και η οποία οφειλόταν, σε μία γραμμή υψηλής τάσης, που είχε περάσει η απαράδεκτη, και ανεξέλεγκτη Δ.Ε.Η, κυριολεκτικά πάνω, και δίπλα στα σπίτια, αλλά και απο έναν υποσταθμό, που είχε κατασκευάσει, σε κατοικημένη περιοχή, (στην Καλλιθέα, πίσω απο την Θησέως, που έχει κάνει κάτι αντίστοιχο, η επιβάρυνση, είναι ακόμη χειρότερη, στην δε νησίδα της Νέας Φιλαδέλφειας, εξ ίσου τρομακτική,...).
Ευτυχώς που την στιγμή της έκρηξης, έλειπαν οι ένοικοι του διαμερίσματος, αλλιώς, θα είχαν σκοτωθεί,...
Ότι σας διηγούμαι, φίλες και φίλοι είναι αληθινό, είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο. Σε διάστημα 30χρόνων, έχω δεί, απίστευτα πράγματα, για τα οποία το κράτος αδιαφορεί. Αυτό, όμως , που με θλίβει περισσότερο είναι όταν βλέπω, μικρά παιδάκια, να ασθενούν και να πεθαίνουν.
Πρίν απο 23 χρόνια, έκανα μία προσπάθεια να βοηθήσω μία οικογένεια στην Θεσσαλονίκη, που το παιδάκι της πέθαινε απο καρκίνο, για τον οποίο ήμουν απόλυτα βέβαιος, ότι προκλήθηκε, απο το σύνδρομο του άρρωστου κτιρίου.
Ήταν αργά, όμως, γιατί, είχαν γίνει μεταστάσεις, σε ένα αγγελούδι 4 χρονών, που δεν έφταιγε σε τίποτα.

Δεν γνώριζα , μέχρι την στιγμή , της , και αυτής δωρεάν, μέτρησης, την οικογένεια του. Ένα μήνα μετά, πήγα να το ξαναδώ το παιδάκι αυτό, στο Νοσοκομείο, λίγες ημέρες πριν πεθάνει, γιατί μου το ζήτησε,...
Βγαίνοντας από το δωμάτιο του, έκλαψα πολύ πικρά, και παρακάλεσα προσευχόμενος στον Θεό, όχι τον εκδικητή Γιαχβέ, αλλά τον πανάγαθο Θεό, στον οποίο και πιστεύω, να το σώσει, σαν να ήταν το δικό μου παιδί.
Όταν πέθανε λίγες ημέρες μετά, κλονίστηκα τόσο πολύ, που έβρισα... τον Θεό, σαν γνήσιος , δυστυχώς, επτανήσιος,…και ορκίστηκα να μην ξανακάνω καμία γεωβιολογική μέτρηση, …, τόσο πολύ είχα πικραθεί..................................................................................................................................................

29-11-2014
Κ.ΣΤ.ΤΣΙΠΗΡΑΣ.

 
ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ

1. ΟΜΑΔΑ ΓΕΩΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Σ.ΟΛ.ΑΡ.

2. ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

3. ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΣΤΕΓΩΝ

4. ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΦΥΣΗ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ"

5. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

6. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

7. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΔΙΜΗΝΟΥ 

1. Κυριακή 5-11-2017, Παλιοβούνα Λουτρακίου, με κατάβαση, και γεωβιολογικές μετρήσεις, στην Λίμνη Βουλιαγμένης, και στο Ηραίον, ώρες πορείας 4,30 .

2. Κυριακή 19-11-2017, πεζοπορική διάσχιση Κηφησιάς.

3. Κυριακή 3-12-2017, Θερμοπύλες, το μονοπάτι του Εφιάλτη, 5 ώρες πεζοπορία.

4. Κυριακή 17-12-2017, αρχαία και σύγχρονη Ελευσίνα, και …ελευσίνια…μυστήρια!

Σας περιμένουμε όλες και όλους.

Δηλώσεις συμμετοχής, στην σελίδα στο φέις- μπούκ, της ΟΜΑΔΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ.

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec