Σπάρτη, Ταϋγετος: Σεμινάριο Γεωβιολογίας

Με μεγάλη επιτυχία, και με την συμμετοχή 18 μελών του Σ.ΟΛ.ΑΡ.και της ομάδας ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ, διεξήχθει, το διήμερο 24-25-9-2016, το 15ο σεμινάριο γεωβιολογίας του Συλλόγου Ολιστικής Αρχιτεκτονικής, που συνοδεύθηκε , με μετρήσεις στον τάφο του Μενέλαου, για 1η φορά, στην σύγχρονη ιστορία, όπου και ανακαλύψαμε απίστευτα φαινόμενα, αλλά και με πεζοπορία στον αρσενικό και πανέμορφο Ταύγετο, καθώς και με διδασκαλία σε 2ο βαθμό, της χρήσης γεωβιολογικών οργάνων, γεωμαγνητόμετρου, μετρητή ανθρώπινου βιο- ηλεκτρικού πεδίου, κλπ., μέσω συναρπαστικών μετρήσεων, σε χώρο, στο χωριό Ξηροκάμπι της αγαπημένης μας Λακωνίας .
Μεγάλη οργή, όμως, για την αισχρή ομάδα ανθρώπων, που δρούν εδώ και δεκαετίες, στο σκοτάδι, και δεν αφήνουν την Ελλάδα, να αποκαλύψει ούτε τους αρχαιολογικούς θησαυρούς, που κρύβει στο έδαφος της, ούτε και την πραγματική ιστορία της, που δεν ξεκινάει , ούτε το 500, ούτε το 1.500 π.χ., αλλά πολλά χιλιάδες χρόνια πρίν.
Πώς να μην είναι κανένας οργισμένος, όταν το άθλιο υπουργείο δήθεν πολιτισμού, καταχώνει, μυκηναικό τάφο του 2.700 π.χ., τον οποίο και είχε ανακαλύψει, ο καθηγητής αρχαιολογίας Σπυρόπουλος, γεμίζοντας τον, με μπετόν, και μπάζα;;;
Στην Ευρώπη, και ένας απλός τάφος ενός βάρβαρου βίκινγκ, γίνεται εθνικό αξιοθέατο, πόσο μάλλον, ο τάφος του Μενελάου, και της…ωραίας Ελένης,….

Κ.ΣΤ.ΤΣΙΠΗΡΑΣ
26-9-2016
ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ

1. ΟΜΑΔΑ ΓΕΩΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Σ.ΟΛ.ΑΡ.

2. ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

3. ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΣΤΕΓΩΝ

4. ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΦΥΣΗ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ"

5. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

6. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

7. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΔΙΜΗΝΟΥ 

1. Κυριακή 5-11-2017, Παλιοβούνα Λουτρακίου, με κατάβαση, και γεωβιολογικές μετρήσεις, στην Λίμνη Βουλιαγμένης, και στο Ηραίον, ώρες πορείας 4,30 .

2. Κυριακή 19-11-2017, πεζοπορική διάσχιση Κηφησιάς.

3. Κυριακή 3-12-2017, Θερμοπύλες, το μονοπάτι του Εφιάλτη, 5 ώρες πεζοπορία.

4. Κυριακή 17-12-2017, αρχαία και σύγχρονη Ελευσίνα, και …ελευσίνια…μυστήρια!

Σας περιμένουμε όλες και όλους.

Δηλώσεις συμμετοχής, στην σελίδα στο φέις- μπούκ, της ΟΜΑΔΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ.

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec