Γεωβιολογική Μέτρηση σε σπίτι καρκινοπαθούς

19ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΕΩΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ 19ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΥΣ, στο τελικό στάδιο,...
Μέτρηση 201η.
(πρώτη φορά, παρουσιάζουμε, για το καλό της κοινωνίας, και των συνανθρώπων μας, ένα τμήμα, μίας τέτοιας μέτρησης…)
<< Όλες οι περιπτώσεις καρκίνου, δεν συνδέονται με τις γεωμαγνητικές και ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, ή, όχι , μόνο με αυτές…
Όμως σε όλες τις περιπτώσεις όπου υπάρχει ,βεβαιωμένα , και με επιστημονικό τρόπο, υψηλή γεω- και ηλεκτρο- μαγνητική ακτινοβολία, υπάρχουν βεβαιωμένα κρούσματα καρκίνου, και λευχαιμίας. Αυτή είναι αλήθεια.
Και όσο πιο σύντομα , το αντιληφθούν οι πολίτες, γιατί το κράτος και οι υπηρεσίες του, δεν ενδιαφέρονται…, τόσο, το καλύτερο για την υγεία, και την ζωή τους…>>.

Σ.ΟΛ.ΑΡ.- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΤΟΠΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ: ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: ΤΣΙΠΗΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Γ.ΤΣ., Β.Κ., Ε.ΤΣ.
( ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΩΡΕΑΝ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ…) ΟΝΟΜΑ ΑΣΘΕΝΟΥΣ: Χ.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ: ΚΑΡΚΙΝΟ- ΟΣΤΕΟΣΑΡΚΩΜΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ
Η ασθένεια εκδηλώθηκε το 2013 και μετά από 8 χρόνια παραμονής σε διαμέρισμα 2ου όρόφου, πολυκατοικίας.
Τρόπος εκδήλωσης της ασθένειας: ως μικρό λίπωμα το οποίο ανακάλυψε ο ασθενής σε αδιάφορο χρόνο Πορεία διερεύνησης και προσπαθειών ίασης: το 2013 αρχικά πραγματοποιούνται μαγνητικές και νευρολογικές εξετάσεις με γνωμάτευση από τους γιατρούς αιμαγγειώματος. Πραγματοποιώντας όμως χειρουργική επέμβαση στο κρανίο φάνηκε ότι πρόκειται για καρκίνο και πιο συγκεκριμένα για οστεοσάρκωμα, είδος καρκίνου που συνήθως εμφανίζεται στα οστά του σώματος. Πραγματοποιούνται εξετάσεις στο Νοσοκομείο Memorial της Αμερικής και κατόπιν εξετάσεις και χημειοθεραπείες στην Αγγλία. Τρίμηνοι τακτικοί έλεγχοι δείχνουν ότι όλα πηγαίνουν ομαλά και ο καρκίνος νικήθηκε έως τον Οκτώβριο του 2014 οπότε και παρατηρείται επανεμφάνισή του. Πραγματοποιείται άμεσα νέο χειρουργείο στην Αγγλία .

Απρίλιος 2015: πραγματοποιείται χειρουργική επέμβαση Κύστεως . Ο ασθενής μετά την επέμβαση αρχίζει να αδυνατίζει . Η ιατρική εξέταση για αλκαλική Φωσφατάση δείχνει επίπεδα αυτής 708 όταν το επιτρεπτό είναι 120. Αυτή η ένδειξη δείχνει υποτροπή καρκίνου. Πραγματοποιείται ένθεση μοσχεύματος και αρχίζει ένας νέος κύκλος χημειοθεραπειών σε Αγγλία έως τον Οκτώβριο 2015 .

28-01-2016: πραγματοποιείται Μαγνητικός έλεγχος που ανακαλύπτει νέο ογκίδιο μεγέθους 2mm*3mm, το οποίο υπήρχε και τον Οκτώβριο του 2015 αλλά οι Άγγλοι ιατροί δήλωσαν πλέον ότι θα έπρεπε να προβούν σε θεραπεία πρωτονίων και όχι σε χημειοθεραπείες .

Πραγματοποιείται Μαγνητική Σπονδυλικής και Αξονική Θώρακος και μετάβαση στο Λονδίνο για απλή επέμβαση. Εκεί ανακαλύπτονται δύο νέοι όγκοι των οποίων η βιοψία αποκαλύπτει "πλακέ οστεοσάρκωμα" ασθένεια πολύ σπάνια. Λόγω του επιβαρυμένου του οργανισμού δεν μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν ούτε αντικατάσταση δέρματος, ούτε χημειοθεραπείες , ούτε θεραπεία πρωτονίων. Μόνη λύση πλέον η μέθοδος της ανοσοθεραπείας η οποία όμως βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ
Μετρήσεις Ηλεκτρομαγνητικής και Γεωμαγνητικής ακτινοβολίας πραγματοποιήθηκαν σε όλο το διαμέρισμα δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο υπνοδωμάτιο του ασθενούς. Η Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία βρίσκεται στα ανώτερα επίπεδα σε όλο το σπίτι λόγω των τριών γραμμών, υψηλής τάσης, του δικτύου της Δ.Ε.Η οι οποίες ουσιαστικά, και κατά τρόπο εγκληματικό, << περικυκλώνουν>>, ένα οικοδομικό τετράγωνο, την πολυκατοικία, και το διαμέρισμα, σε τρεις άξονες, μετατρέποντας το, σε ένα κλωβό ακτινοβολίας, ( ένας δε μεγάλος υποσταθμός υπερ- υψηλής τάσης, βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση, και ενώ υπάρχουν εκατοντάδες σπίτια),... Σε ό,τι αφορά το δωμάτιο του ασθενούς, εκεί παρατηρείται υψηλό επίπεδο τόσο ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας όσο και Γεωμαγνητικής ακτινοβολίας σε ανώτερο επίπεδο ,και σε συνδυασμό με την ύπαρξη υπόγειων υδάτων, σε τμήμα , μόνο του οικοπέδου, το υπόλοιπο, αποτελείται, από συμπαγή βράχο, χωρίς ραδιενεργά πετρώματα, διαμορφώνεται ένα έντονα επικίνδυνο περιβάλλον , όπου υπάρχει και ένα πυκνό δίκτυο κόμβων , του δικτύου ΧΑΡΤΜΑΝ, με βήμα ανά 0.50m αντί 2.50m που είναι το φυσιολογικό , δημιουργώντας έτσι ένα δίκτυο καρκινογόνων κόμβων, εξαιρετικά επικίνδυνων για την υγεία.
Πιθανολογούμενη αιτιολογία εμφάνισης της ασθένειας:
Μετά από 36 χρόνια μετρήσεων, σε όλη την Ελλάδα, και με μία τεράστια διεθνή εμπειρία, πιθανολογούμε, ότι ο επικίνδυνος συνδυασμός ηλεκτρομαγνητικής και γεωμαγνητικής ακτινοβολίας, επηρέασαν τον ασθενή, και παρά τις οδυνηρές επεμβάσεις που υπέστη , η παραμονή του, στον ίδιο χώρο, στην ίδια περιοχή, στην ίδια θέση, δεν βοήθησαν την βελτίωση της υγείας του…
Θεωρούμε δε σχεδόν βέβαιο, ότι στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο, και πιθανά στην ίδια πολυκατοικία, θα έχουν παρουσιαστεί και άλλα κρούσματα καρκίνου και λευχαιμίας, τα οποία και δεν θα οφείλονται μόνο, στην… κληρονομικότητα, στην κακή διατροφή, στο τσιγάρο, και στην μόλυνση του περιβάλλοντος. Η αποξένωση όμως των πολιτών, στο σημερινό αστικό περιβάλλον, είναι τέτοια, όπως και η αφέλεια πολλών, περί << επάρατου… νόσου… αγνώστου … αιτιολογίας…>>, που δεν επιτρέπει, την ομαδοποίηση των περιπτώσεων ασθένειας.
Επίσης, είναι εγκληματική τόσο η στάση της ΔΕΗ, που δεν δέχεται τις επιπτώσεις στην υγεία, των μη- ιονιζουσών ακτινοβολιών, όσο και της πολιτείας, που δεν θεσπίζει προδιαγραφές γεω- βιολογικού χαρακτήρα, πριν την έκδοση μίας οικοδομικής αδείας, ( ραδόνιο, γραμμές Χάρτμαν, κλπ.). Βέβαια, κάποτε θα γίνει και αυτό, αλλά μέχρι τότε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, θα το έχουν πληρώσει ακριβά, με την υγεία, και με την ίδια την ζωή τους,…
Η ομάδα γεωβιολογίας, δεν αποτελείται από θεραπευτές, αλλά από διπλ. Μηχανικούς, ειδικευμένους στην επιστήμη της γεωβιολογίας, η οποία ήδη διδάσκεται, σε αρκετά ξένα πολυτεχνεία, όχι όμως στα … ελληνικά…
Οι ευχές μας, για καλή ανάρρωση συνοδεύουν, μαζί με τις προσευχές μας, στον ένα και μοναδικό Θεό, τον νεαρό ασθενή, που περνάει πολύ δύσκολες ώρες, …

ΟΜΑΔΑ ΓΕΩΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
1986-2016, 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.
11-3-2016
ΥΓ. προς αποφυγή δεκάδων αιτημάτων μετρήσεων, επαναλαμβάνουμε, ότι δεν εκτελούμε , ούτε επί πληρωμή, μεμονωμένες μετρήσεις, …. φιλολογικού… ενδιαφέροντος.
Μετράμε μόνο χώρους, όπου υπάρχουν άνθρωποι, με σημαντικά προβλήματα υγείας, και αυτό, σε συνάρτηση, με τον διαθέσιμο χρόνο μας, για να τους βοηθήσουμε, αφιλοκερδώς, και ενημερώνουμε την κοινωνία μας, μέσω ανακοινώσεων, εκδόσεων, ομιλιών, και σεμιναρίων, για τους κινδύνους, για την ανθρώπινη ζωή, από γεωβιολογικά και ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα, ραδόνιο, κλπ. Τα τελευταία χρόνια, έχουν ειδικευτεί, σε πρώτο στάδιο, περίπου 40 νέοι επιστήμονες, σε δεύτερο 12, και σε τρίτο, 3, που είναι και αυτοί, οι μόνοι, που μπορούν, να κάνουν, με ασφάλεια, και με πλήρη γνώση, απλές μετρήσεις .

2 , συγκεκριμένα άτομα, παρέβησαν τις αρχές μας, με τρόπο όχι μόνο απαράδεκτο, αλλά και αχάριστο, για τις δωρεάν γνώσεις που τους εδόθησαν , για αφικολερδή προσφορά στον συνάνθρωπο, και τέθηκαν αυτόματα, εκτός της ομάδας μας, πρίν , από 7 χρόνια .

Συνεχίζουμε , σαν ομάδα, άτυπη, εδώ και 30χρόνια, και στα πλαίσια του Σ.ΟΛ.ΑΡ., εδώ και 12 χρόνια,…

ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ

1. ΟΜΑΔΑ ΓΕΩΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Σ.ΟΛ.ΑΡ.

2. ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

3. ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΣΤΕΓΩΝ

4. ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΦΥΣΗ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ"

5. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

6. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

7. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΔΙΜΗΝΟΥ 

1. Κυριακή 5-11-2017, Παλιοβούνα Λουτρακίου, με κατάβαση, και γεωβιολογικές μετρήσεις, στην Λίμνη Βουλιαγμένης, και στο Ηραίον, ώρες πορείας 4,30 .

2. Κυριακή 19-11-2017, πεζοπορική διάσχιση Κηφησιάς.

3. Κυριακή 3-12-2017, Θερμοπύλες, το μονοπάτι του Εφιάλτη, 5 ώρες πεζοπορία.

4. Κυριακή 17-12-2017, αρχαία και σύγχρονη Ελευσίνα, και …ελευσίνια…μυστήρια!

Σας περιμένουμε όλες και όλους.

Δηλώσεις συμμετοχής, στην σελίδα στο φέις- μπούκ, της ΟΜΑΔΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ.

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec